brit királyi család III. Károly Harry herceg
Az uralkodó úgy véli, jobb, ha az egészségi állapota miatt nem találkozik fiával. III. Károly február óta nem fogadta Harryt.

Egy királyi szakértő szerint Károly királynak nyomós oka van arra, hogy nem találkozik kisebb fiával, Harryvel. Bár a herceg az Egyesült Királyságban tartózkodik, mégsem látogatja meg apját, ám úgy tudni, ez nem az ő döntése. Michael Cole királyi kommentátor szerint III. Károly és fia azért nem találkozott, mert a király saját gyógyulását és közfeladatait akarta előnyben részesíteni.

III. Károly brit király érkezik a University College Hospital Macmillan Rákközpontjába Londonban
III. Károly az University College Hospital Macmillan Rákközpontjába látogatott Londonban 
Forrás: AFP 

III. Károly a gyógyulására és közfeladataira koncentrál 

Károly a bennfentesek szerint megemlítette, nem akarja, hogy bármi hátráltassa a gyógyulását - a kezelések mellékhatása miatt amúgy sincs jól - beleértve a Harry herceggel való folyamatos viszályát sem. A 75 éves uralkodó így Harry februári londoni utazása óta nem látta fiát, aki akkor Károly király rákdiagnózisa miatt azonnal repülőre szállt, hogy meglátogassa édesapját. 

Bár Harry Londonban járt, a találkozás elmaradt

Noha Harry azóta visszatért otthonába, az Invictus Games tizedik évfordulójára, nem találkozott Károllyal, amiről közleményt is kiadott. 

Válaszul a sok érdeklődésre és a folyamatos találgatásokra: a herceg nem találkozik az édesapjával, amíg az Egyesült Királyságban tartózkodik. Őfelsége zsúfolt programja miatt sajnos ez nem lehetséges. A herceg természetesen megértő apja kötelezettségeivel és különféle prioritásaival kapcsolatban, és reméli, hogy hamarosan találkozhat vele

 - áll a nyilatkozatban, melyet a sussexi herceg szóvivője juttatot el a sajtóhoz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.