Victoria Beckham megmutatta ritkán látott nővérét, Louise-t: fotó

Victoria Beckham
Getty Images - Michael Buckner
mint két tojás Louise Adams Victoria Beckham születésnap
Közös családi képen ünnepel a popdíva. Victoria Beckham unokahúga, Libby Adams születésnapjáról posztolt.

Victoria Beckham testvére, Louise Adams társaságában osztott meg egy fotót az Instagram-sztorijában: ami azonnal feltűnik, a testvérek nagyon hasonlítanak egymáshoz. A kép Victoria unokahúga Libby Adams születésnapján készült.

Victoria Beckham
Victoria Beckham és húga: mint két tojás
Forrás: Instagram/Victoria Beckham

Victoria Beckham nagyon közell áll Louise-hoz és Libbyhez is

"Boldog születésnapot! Nagyon szeretünk!!!! @libbyadams" - írta a képhez Victoria Beckham, akinek mindig is kiemelt helyet foglalt el az életében családja. A szupersztár a minap tökéletes arcbőre titkát is megosztotta követőivel. 

Bár Louise-t nem gyakran láthatjuk, a múlt hónapban nővére 50. születésnapján ott és akkor is szerepelt a közös családi fotókon. 

Louise egyébként fiatalabb Victoriánál, négy gyermeket nevel. Kétszer volt házas, második férjétől 2014-ben vált el. Victoriának és Louise-nak van egy öccse, Christian, ő igyekszik teljes mértékben távol maradni a rivaldafénytől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.