Ellopta a szeretője spermáját, hogy gyereket szülhessen tőle

orális szex bíróság per gyermektartási díj DNS-teszt sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikában egy furcsa perben kellett döntést hoznia a bíróságnak: egy férfi beperelte az exbarátnőjét - állítása szerint a nő titokban ellopta a spermáját, hogy gyereket szüljön tőle - írta meg a Bors.

Richard Phillips és Sharon Irons két illinoisi orvos, akik pár évvel ezelőtt kerültek közelebbi kapcsolatba egymással. A rövid, de intenzív viszonyt követően útjaik elváltak egymástól: a nő gyereket szeretett volna, a férfi pedig hallani sem akart erről, ezért Phillips mindennemű kapcsolatot megszakított a követelőző nővel.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Azonban a férfi két évvel a románc után értesítést kapott a bíróságtól: apasági pert indított ellene valamikori szeretője, és mivel tehetős orvos volt, a nő havonta 800 dollár gyerektartási díjat követelt tőle. A DNS-teszt igazolta, hogy tőle származik a gyerek, amire a férfi csak egyetlen lehetséges magyarázatot talált: Sharon az orális szex alkalmával gondosan elraktározta a spermáit, majd mesterséges megtermékenyítést hajtott végre a lopott spermával.

A férfi bírósághoz fordult, hogy igazát bebizonyítsa, és végül meg is nyerte a pert. A csaló exszeretőt súlyos kártérítésre kötelezték.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Korábban:

Pénisznöveló alsónadrág komplexusos férfiaknak
Így öregszik a pasik pénisze
Így vesztette el szüzességét Angelina Jolie
VV Éva leitta magát és szexet követelt Alekosztól

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.