műtét Való Világ 4 VV Szandika mellplasztika arcplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy Szandika mihamarabb új melleket szeretne. Na nem nagyobbakat, hanem más formájúakat. Ez vonatkozik az orrára is, ami úgy látszik, előbb változik, mint a cicijei.

Friss! Szandika összejött Gombi egyik barátjával!



RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Szandika máris orvoshoz fordult az orra miatt, az első konzultációra pedig elkísérte a Bors. Szandika még vitába is keveredett a szakemberekkel, amikor előadta, turcsi orra helyett milyet szeretne.

"Olivértől is megkaptam, hogy ugrató orrú vagyok. Szidják bármilyen más testrészemet, de ne az orromat! Legyen szíves, értse meg, hogy keskenyebb orrot akarok!" - mondta Szandika. A sebész szerint viszont a száját is meg kellene operálni, ugyanis a feltöltés miatt felborult a száj és az orr egyensúlya, a lány felső ajka megemlkedett, ezért néz ki ennyire turcsinak a nózija.

A mellműtét úgy látszik, nem valósulhat meg mégsem, az orvos nem javasolt nagyobb implantátumot, a felvarrást pedig Szandika nem szeretné, így el kell fogadnia azt, ami van.

Itt él Szandika - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=4tBCupYNarvC3DAD





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.