Két nap különbséggel születtek meg az ikrek

ikrek szülés vérmérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikerpár a súlyos szülési szövődmények ellenére életben maradt, pedig esélyüket - 27 éves édesanyjukkal, Donna Grove-val együtt - az orvosok csupán egy az egymillióhoz becsülték.

Tipp! Ők lesznek a következő megasztárok? Nézd meg képgalériánkat!






Northfoto
Northfoto

Seth nem lélegzett, amikor április 13-án megszületett. Ezután életveszélyes bélfertőzést kapott, szívzörej és vérmérgezés alakult ki nála. A csecsemőt mentővel a 60 kilométerre lévő londoni St. Mary kórházba szállították. Donna másnap este csatlakozott hozzá, egy nappal később pedig megszülte az 1,9 kg súlyú Prestont.

Az édesanya szíve ezt követően magzatvíz-embólia következtében leállt, miután magzatvíz került a véráramába. Ezután viszont Seth állapota kezdett romlani, ezért átszállították a londoni Chelsea and Westminster kórház újszülött intenzív osztályára. Az orvosoknak végül csodával határos módon mindhármukat sikerült megmenteniük, és tízhetes kórházi kezelés után felépültek, annak ellenére, hogy esélyüket egy az egymillióhoz arányra becsülték.

Tipp! Így még sosem láthattad házikedvencedet! Elképesztő fotók képgalériánkban!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.