egyéjszakás kaland szex Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és legújabb, huszonnégy éves kedvese, Casper Smart gyakorlatilag elválaszthatatlanok, és állítólag főképp a szex tartja össze a kapcsolatot.

JLo legújabb hódítása, Casper szerint az énekesnő egy igazi szexistennő. A köztük lévő tizennyolc év korkülönbség ellenére is remekül megvannak, bár a kapcsolat leginkább a légyottokról szól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A táncos fiú hat hónapja Jennifer világ körüli turnéja idején csatlakozott az énekesnő csapatához. Később többször látták együtt a huszonnégy éves fiút a világsztárral, és bennfentesek szerint a turbékoló galambok általában ki sem mozdultak a hálószobából. Casper azt mesélte az egyik haverjának, hogy Jennifer teste egyszerűen varázslatos, és még ennyi idősen is jobb formában van, mint az eddigi barátnői. A srác szerint Jennifer felveheti a versenyt bármelyik húszévessel.

Casper mindig is a lányok nagy kedvence volt, sőt, a nők megcsodálhatták szépen kidolgozott izmait is, amikor félmeztelenül táncolt egy menő hollywoodi klubban. Jennifer sem tudott ellenállni a szexi táncosnak, de miért is tette volna, hiszen már szingli. Négy hónappal ezelőtt vált el férjétől, Marc Anthonytól, akivel 7 évig voltak házasok, és két gyermekük született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.