Tolószékbe kerülhet a sztár kislánya

Karambol Győzike Gáspár Evelyn bénulás autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy napon át vizsgálták Gáspár Evelynt, Győzike lányát a Fiumei úti baleseti sebészeten. Kiderült, hogy hat hét alatt sem forrt össze a lány első csigolyája, amely a szeptember 26-i autóbalesetekor tört el.

"Hiába hordtam a műanyag fűzőt, csupa seb már alatta a hátam" - mesélte Evelyn a Blikknek. "Pedig feküdt, nem vette le a fűzőt - abban fürdik, alszik szegényke -, de már nem bírja. Azt mondta, leveszi, és kész! Pedig nagy a kockázata, hogy lebénulhat, ha nem hordja még legalább hat hétig" - sopánkodott Győzike. A celeb igen komolyan vette Evelyn orvosa, Tasnádi doktor intelmeit, miszerint Evelynnek még hordania kell a fűzőt, különben akár tolószékbe is kerülhet.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

"Az a baj, hogy már iskolába kellene járnia. Evelyn nem lesz magántanuló, hiányoznak neki az osztálytársai, hiába látogatták, hozták a leckét, az nem elég. Felváltva fogjuk Beá­val iskolába hordani, mert buszra nem szállhat, de nem is tudna fellépni még" - tette hozzá Győzike.

A Blikk a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon megtudta: még nem zárult le "az autó vezetője által magának súlyos személyi sérülést okozó közlekedési baleset" vizsgálata. Nem lehet tudni, hogy a lány egy elé ugró őztől ijedt-e meg, vagy túl gyorsan vezetett a friss jogosítványával, és azért veszítette el az uralmát a nagypapájától kapott új autója felett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.