Több mint százezren megnézték már magukat!

kövér iWiW közösségi oldal alkalmazás egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt tudatos életmódra nevelő, országos népegészségügyi kampány kezdődött. A kezdeményezésnek otthont adó iWiW-en már több mint százezer ember tesztelte táplálkozásának lehetséges következményeit, azaz eltorzult önmagát.

2011. február 18-án indult el az Egészségügyért Felelős Államtitkárság "Megnézheted Magad!" kampánya. Az akció az egészségtudatos táplálkozásra, az elfogyasztott só, cukor és zsír hatására hívja fel a figyelmet. A PLANB-Media kommunikációs ügynökség által kivitelezett országos kampányhoz hazánk közismert személyei adták arcukat és testüket, mint például Gombos Edina, Tóth Gabi és Gönczi Gábor.


Töltsd fel a képed az IWIW-re, válaszolj a kérdésekre, és megmutatjuk, hogyan fogsz kinézni akkor, ha nem figyelsz arra, amit eszel!


A vállalkozó szellemű emberek Magyarország legnagyobb közösségi portálján, az iWiW-en tesztelhetik, hogyan fognak kinézni, ha nem fordítanak kellő figyelmet táplálkozásukra. Az elmúlt egy hónapban 120.721 felhasználó lépett be a "Megnézheted Magad!" alkalmazásba. Itt egy tesztsor megválaszolása és egy fotó feltöltése után a program megmutatja, mi történik az illetővel, ha nem figyel arra, mit és mennyit eszik. A helytelen táplálkozás következtében ugyanis az arc eltorzul, felpuffad, és ezzel szembesülvén talán mindenki kellő ösztönzést érez arra, hogy változtasson.




iwiw.hu/megnezhetedmagad

GALÉRIA: ÍME, ÍGY NÉZNÉNEK KI A SZTÁROK KÖVÉREN!
/1011/_gy_n20101114171611

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.