Intenzív osztályon fekszik Liptai Claudia édesapja

műtét intenzív osztály Liptai Claudia család kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy éve vesztette el Liptai Claudia imádott édesanyját, most azonban édesapjáról derült ki, hogy súlyos beteg, és nemrég kórházba szállították.

A hír Claudiát mélyen érintette, hiszen nem túl felhőtlen viszonyuk ellenére azonnal meglátogatta édesapját. István bácsi egy műtéten esett át, mivel a népszerű műsorvezető édesapja súlyos érszűkületben szenved, és borzalmas fájdalmai vannak. Bár István bácsit nem most operálták meg először, az orvosok szerint ezúttal csak a gyors beavatkozásnak köszönheti az életét.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Köztudott, hogy Claudia és édesapja kapcsolata korábban nem volt irigylésre méltó, ám most megtört a jég. A számtalan békülési kísérlet után ugyanis úgy tűnik, ezúttal végleg elmélyül apa és lánya kapcsolata, hiszen az életmentő műtét közel hozta őket egymáshoz.
"Jön az én lányom, nem hagy magamra. Amikor megtudta, hogy baj van, rögtön intézkedett, beszélt az orvosokkal is. Nagyon jólesik, hogy meglátogat. Olyan büszke vagyok rá, hogy el sem tudom mondani. Ha kimegyek innen, biztos, hogy sokat beszélgetünk majd, van mit bepótolnunk. Nem haragszik rám, és amíg élek, remélem ez már így is marad" - tette hozzá István bácsi, akinek egyetlen álma, hogy lánya végre megbocsásson neki.

Forrás: HOT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.