Kivasalták Keresztes Ildikó arcát

bőr Keresztes Ildikó szépség arc beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó magánélete kissé bonyolult mostanában, ezért az énekesnő számos szépészeti kezeléssel hozta magát csúcsformába.

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!


Állítólag egy II. kerületi klinikán látták Ildikót, és az intézmény honlapja is arról tanúskodik, hogy az énekesnő ott szépült. A Bors információi szerint Keresztes kés alá nem feküdt, de különféle kezeléseket kapott, többek között kipróbálta a mezoterápiát is. "Szerencsére nincs sok bajom a bőrömmel, de rajtam is meglátszik az idő múlása, no meg az állandó rohanás. Ráadásul ha lemegy rólam két kiló, máris karikás a szemem, beesett az arcom. Viszszatérve a klinikára, valóban jártam ott, és kipróbáltam néhány arckezelést. Pontosan nem tudom, melyeket, feküdtem csukott szemmel, valamit 'matattak' rajtam, ennyi" - mondta Ildikó.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

Ildikó ajkait állítólag feltöltötték, és az arca is megfiatalodott a titánkezelés után. "Tényleg ez a neve, titán! Nem drasztikus eljárás, nem fájt, és két-három alkalom után feszesebb lett tőle a bőröm" - mondta Ildikó a Borsnak.

Tipp! Borzasztóan néznek ki, túlplasztikázott hírességek. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.