Csoda történt: a népszerű énekesnő hangjára ébredt fel egy 6 éves kislány a kómából

dal kóma csoda kislány énekesnő fejsérülés autóbaleset gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy autóbalesetben megsérült hatéves brit kislány édesanyja megköszönte Jessie J popénekesnőnek, hogy megmentette a lánya életét, ugyanis szerinte Tyla az ének hatására ébredt fel a kómából.

A hatéves Tyla Atkin kómába esett, miután egy súlyos közúti balesetben fejsérülést szenvedett. Az autó, amelyben Tyla ült, egy héttonnás teherautóval ütközött. A Great Osmond Street kórház idegsebészei felkészítették a sérült kislány édesanyját, a 27 éves Michelle Hartot: lehetséges, hogy Tyla soha nem fog felébredni a kómából.

Mikor Tyla az intenzív osztályon elkezdett életjeleket mutatni, az orvosok még mindig nem kecsegtették az édesanyát semmi biztatóval, és elmondták, hogy a kislány a súlyos agykárosodás miatt valószínűleg soha többé nem lesz képes járni, beszélni vagy mosolyogni.

Northfoto
Northfoto

Ennek ellenére csodával határos módon a kis Tyla teljesen felépült, méghozzá kedvenc énekesnője, Jessie J énekhangjának hatására. Michelle megkérte a popsztárt, hogy énekelje el kómában fekvő kislányának a kedvenc számát, a Rainbow-t. Jessie J eleget tett a felkérésnek, és fél óra halk éneklést követően néhány órával később Tyla ujjai megmozdultak, majd másnap a kislány édesanyja nagy örömére mozogni, beszélni és énekelni kezdett.

Michelle teljes mértékben meg van róla győződve, hogy kislánya gyors felépülését Jessie J "angyali" hangjának köszönheti. "Miután Tyla felébredt, azonnal meg akartam keresni Jessie-t, hogy megköszönjem neki, amit tett. Elmondhatatlanul hálás vagyok neki azért, amit csinált, erőt adott a kislányomnak, hogy újra lábra álljon, és teljes életet élhessen" - mesélte Michelle.

JESSIE J: RAINBOW CÍMŰ DALA, AMIT AZ ÉNEKESNŐ A KÓMÁBAN FEKVŐ KISLÁNYNAK ÉNEKELT:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.