Könnyezve vallott az énekesnő: még mindig szereti a férfit, aki kékre-zöldre verte

párkapcsolat barátság Chris Brown volt barát szerelem Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év telt el azóta, hogy Rihannát megverte akkori barátja, Chris Brown. Az énekesnő a napokban könnyezve vallotta be Oprah Winfrey-nek, hogy még mindig szereti a férfit.

Rihanna a talkshow nagyasszonyát barbadosi otthonában látta vendégül, ahol interjút adott neki. Az énekesnő Chris Brownhoz fűződő kapcsolatáról is hosszan mesélt. "Most egyedülálló vagyok, de mióta nincs érvényben a távoltartási végzés, tartjuk a kapcsolatot" - mesélte a 24 éves énekesnő Oprah-nak.

AFP
AFP

Az énekesnő elmesélte, hogy egy közös barátjuk jachtbulijában találkoztak újra idén év elején. "Nem könnyű. Nagyon furcsa volt, mert még mindig szeretem" - mondta az énekesnő, aki állítása szerint pókerarcot ölt, amikor volt barátja a közelben van. "Tényleg szeretem, és a legfontosabb az a számomra, hogy végre megtalálja a békét. Nem lehetek addig nyugodt, amíg ő boldogtalan vagy magányos" - tette hozzá az énekesnő, aki el is sírta magát, miközben erről beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.