A kétéves kis Charlie kísérte oltárhoz a szüleit - Halálos betegen

esküvő daganatos betegségek kisfiú leukémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze kétéves Charlie Harris-Beardnél még 2011-ben diagnosztizálták a leukémiát, majd idén januárban egy sikeres csontvelőátültetésnek köszönhetően javulni kezdett az állapota. Pár héttel később azonban kiújult Charlie rákos betegsége.

A harmincéves menyasszony, Fiona Harris és szintén harmincéves vőlegénye, Joe Beard előbbre hozták esküvőjük kitűzött időpontját, mikor megtudták, hogy kisfiuk súlyos betegsége kiújult, és az orvosok szerint csupán néhány hete lehet hátra.

Northfoto
Northfoto

Az ifjú pár a kidderminsteri Szent Mária-templomban fogadott egymásnak örök hűséget, és a szertartás során felelősségteljes szerepet szántak a leukémiás kisfiúnak is. A család és a barátok elérzékenyülve nézték végig, amint Charlie kedvenc távirányítós kék autójában ülve az oltárhoz vezet, a csomagtartóra erősített bársonypárnán a házassági gyűrűkkel. Halálos betegsége ellenére Charlie nagyon vidám kisfiú, az esküvői képeken boldogan mosolyog szüleivel és a vendégekkel.

"Nagyon bízunk benne, hogy valami csoda folytán Charlie meggyógyulhat, de addig is mindent megteszünk, hogy boldoggá és széppé tegyük az életét. Mikor megtudtuk, hogy ilyen rövid időn belül kiújult a rák, teljesen összetörtünk, de tudtuk, hogy nem adhatjuk fel a küzdelmet, és azóta is egyik orvostól a másikig járunk, hátha meg tudják gyógyítani a fiunkat" - mondta Fiona, a fiú édesanyja.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.