Matthew McConaughey fogyás színész filmszerep Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jared Leto színész hihetetlen változásokon ment keresztül az utóbbi egy hónapban.

A színész is szerepet kapott a Dallas Buyers Club című filmben - Jared egy HIV-pozitív transzszexuális nőt játszik. Ahogy arról már korábban a Life.hu is írt, a film másik főszereplője Matthew McConaughey, aki szintén sokkolóan néz ki mostanában a fogyása miatt. De míg Matthew hat hónap alatt szabadult meg közel húsz kilótól, Jared Leto egy hónapig sanyargatta magát.

Forrás: AFP; www.terrysdiary.com
Forrás: AFP; www.terrysdiary.com

A további fotókért kattints a képre!

Leto új külsejéről Terry Richardson fotós készített képeket, amiken hihetetlenül fest a sztár. Minden bordája kilátszik, ráadául a szerep kedvéért a szemöldökét is eltávolíttatta. Jared elmondta, ő a művészetért és a színjátszásért sanyargatta egy álló hónapig a testét, és úgy érzi, nem hozott nagy áldozatot. "A test durva dolgokon megy keresztül. De ez nemcsak a testről szól, hanem arról is, hogy így tudom hűen visszaadni a karaktert. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog - az emberek jó ideje sanyargatják magukat, hogy így jussanak el egy meditatív állapotba" - vallotta a sztár, akinek drasztikus fogyása azért cseppet sem követendő példa.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.