Fekete Pákó műtét klip énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sohasem gondolta volna a Didikirály, hogy számos megpróbáltatás után oda is eljut, hogy feldarabolják. A rekord hosszúságú, 300 órás beavatkozás után elmondhatja, hogy minden rendben van.

Pákó komoly beavatkozáson esett át. A "műtét" csaknem harminc napon át, több mint 300 órán át tartott, melynek során Pákót több alkalommal is feldarabolták a szakemberek.

Kezét, lábát, sőt a fejét is elválasztották a testétől, majd gondosan visszaillesztették. A beavatkozás legkritikusabb része volt, amikor a felsőtestét is kicserélték több donortestre, köztük James Bond testére is. A "műtét" kitűnően sikerült, erről mindenki meggyőződhet Pákó legfrissebb videoklipjében, amely az ABSOLUT MAMA című dalra készült. Aggodalomra nincs ok tehát, Pákó nem fogott bele plasztikai beavatkozások megállíthatatlan sorába, mindössze vicces, trükkös, valóban különleges klipet készíttetett legújabb dalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.