kimerültség Moldova György kórház szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több nagysikerű könyv íróját, Moldova Györgyöt egy hete szállították kórházba, ám állapota még mindig nem engedi, hogy hazamenjen.

A 78 éves író szívinfarktus gyanújával került kórházba, ám mint kiderült, a tüneteket a fáradtság okozta. A Blikk meglátogatta a kórházban a nyughatatlan írót, és elég rossz bőrben találta. A mindig energikus író nem tud segítség nélkül járni, és ez a kedélyállapotára is rányomja a bélyeget.

Forrás: Wikipedia
Forrás: Wikipedia

"Szeretnék mielőbb hazamenni, mert így nem tudok írni. Gyenge vagyok, de már sokkal jobban érzem magam, köszönöm" - árulta el Moldova, és hozzátette, próbál erőt gyűjteni a felépüléshez.

A kórházban minden biztosított gyógyulásához, és ott legalább nem tudja kihúzni magát a pihenés alól. Otthon 5-8 órán keresztül ír még a mai napig is, és a kórházban is az a legfőbb panasza, hogy nem dolgozhat. Egyelőre nem tudni, mikor hagyhatja el az intézetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.