Dobd fel a szexet szexmüzlivel!

szex energia LifeNight müzli libidó sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális segédeszközök után íme egy újdonság, ami feldobhatja a hancúrozást. Te megkóstolnád a szexmüzlit?

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Kissé bizarrnak hangzik ez a szexmüzli dolog, de miért is ne válhatna be? A SexCereal néven ismertté vált nassolnivalót a szexuális élet felpörgetése miatt fejlesztették ki, külön a férfiak és külön a nők számára. A hölgyek müzlije a hormonháztartást próbálja egyensúlyban tartani, fő alkotóelemei pedig többek között a gyömbér, a napraforgómag, a mandula és a zab.

Thinkstock
Thinkstock

A férfiak számára olyan müzlit készítettek, ami a a tesztoszteron termelődését segíti. Ennek egyik alkotóeleme a maca nevű perui csodanövény, mely növeli a spermaszámot, és fokozza a nemi vágyat. Ezen kívül az urak számára kifejlesztett müzliben van még többek között zab, ördögcérna, mely jótékonyan hat a vérnyomásra, illetve chiamag is, melyet az ősi kultúrák igazi energiabombaként tartottak számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.