Dobd fel a szexet szexmüzlivel!

szex energia LifeNight müzli libidó sperma
A szexuális segédeszközök után íme egy újdonság, ami feldobhatja a hancúrozást. Te megkóstolnád a szexmüzlit?

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Kissé bizarrnak hangzik ez a szexmüzli dolog, de miért is ne válhatna be? A SexCereal néven ismertté vált nassolnivalót a szexuális élet felpörgetése miatt fejlesztették ki, külön a férfiak és külön a nők számára. A hölgyek müzlije a hormonháztartást próbálja egyensúlyban tartani, fő alkotóelemei pedig többek között a gyömbér, a napraforgómag, a mandula és a zab.

Thinkstock

A férfiak számára olyan müzlit készítettek, ami a a tesztoszteron termelődését segíti. Ennek egyik alkotóeleme a maca nevű perui csodanövény, mely növeli a spermaszámot, és fokozza a nemi vágyat. Ezen kívül az urak számára kifejlesztett müzliben van még többek között zab, ördögcérna, mely jótékonyan hat a vérnyomásra, illetve chiamag is, melyet az ősi kultúrák igazi energiabombaként tartottak számon.

Ezért szeretik a férfiak a nagy mellekethttp://www.life.hu/szeress/20130218-ezert-szeretik-a-ferfiak-a-nagy-melleket-kulonos-kutatasba-kezdett.htmlÉszbontó orális szex a pasidnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130215-szex-szerelem-parkapcsolat-eszbonto-oralis-szex-a-pasidnak-lepesrol.htmlEsküvő Disney-módrahttp://www.life.hu/szeress/20130215-disney-eskuvo-a-kis-hableany-borebe-bujva-mondta-ki-parjanak.htmlÍgy mondd meg, ha nem kívánod a szexet!http://www.life.hu/szeress/szex/20110304-szerelem-szex-parkapcsolat-mikor-mondjunk-nemet-a-szexre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.