Jodie ODonoghue haj égési sérülés tetűirtó sampon brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durván megégett egy brit kislány, akinek arca és haja lángra kapott egy tetűirtó sampontól. A kicsi maradandó sérüléseket szerzett.

Majdnem meghalt az a brit kislány, akinek arca kigyulladt egy tetűirtó sampontól. Jodie O'Donoghue és nővére a barátaiktól kapták el a tetveket, így az orvos felírta nekik a sampont. A nagyobbik lánynak semmi baja nem lett, míg Jodie-nak először a homloka, majd az arca és a haja gyulladt ki.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

A kislány szörnyű sérüléseket szerzett. A sokkoló képeket itt nézhetitek meg! Az apa kétségbeesetten próbálta eloltani a lángokat, a tus alá nyomta a gyerek fejét és hívta a mentőket is. Az anya a Sunnak azt mondta: másodperceken múlt, hogy nem égett le az egész arca, és nem vesztette el a szemét is. Válságos állapotban került kórházba. Ezután számos plasztikai műtét következett. A lány most 10 éves, a tragikus eset még 2007-ben történt, de a család csak most tudott beszélni róla először. A lány arcán még jelenleg is ott vannak a sebek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.