rendőrség szerződés főnök szexuális szolgáltatás titkárnő fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belevették egy titkárnő szerződésébe, hogy hetente egyszer le kell feküdnie főnökével. A helyszín Olaszország, a dátum napjainkban.

Elképesztő! Egy olaszországi régió kulturális tanácsosa feketén-fehéren belevette titkárnője szerződésébe, hogy a nő heti egyszer kényeztesse őt szexuálisan – írja a hvg.hu a Repubblica.it cikkére hivatkozva.

Forrás: Thinkstock

A lap meg is nevezi az illetőt: a Popolo della Libertá nevű párt 53 éves, Luigi De Fanis nevű politikusáról van szó. A cikk szerint az írásban rögzített szexuális szolgáltatásért meg is fizették a 32 éves titkárnőt, évi 36 ezer eurót kapott az állásért. A nő otthon is tartott egy példányt a szerződésből. Aztán egy korrupciós ügyben megjelent a lakásán a rendőrség. Ekkor a nő gyorsan összetépte a dokumentumot, de a szemetesben talált darabokból így is rekonstruálták azt, majd kihallgatásakor elismerte, hogy tényleg szexuális szolgáltatásra szerződött. Azt állította, nem merte visszautasítani a kontraktust, a kenőpénzek elfogadását pedig, amellyel vádolják, nem ismeri el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.