Rossz hírek érkeztek Bajor Imréről

Forrás: RTLKLUB -
hírek Bajor Imre RTL 2 színész Heti Hetes rossz súlyos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltve óvja felesége Bajor Imrét, akiért az egész ország aggódik. A színész egészségi állapota felől rossz hírek érkeznek és úgy tűnik, nagy küzdelem vár rá.

A népszerű színész felesége, Ildikó hatalmas lelkierővel és aggodalommal ápolja férjét. Huszonnégy órában mellette áll és támogatja a botra támaszkodó, bicegő férjét. Imrének most pihenésre és nyugalomra van szüksége, hogy legyen ereje harcolni a betegséggel – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

Bajor Imre komoly lelki és fizikai gyötrelmeken ment keresztül az utóbbi években. Négy éve hatalmasat esett a lakásában, és szilánkosra törött bokájába vasat ültettek. 2010 januárjában pedig mentővel vitték kórházba idegkimerültség miatt, aztán pedig vérnyomásproblémái voltak. Hatalmas akaraterejének és felesége ápolásának köszönhetően azonban mindig talpra állt. Pár évvel ezelőtt egy, a Tabu Tv-nek adott riportjában kitért az egyik legkomolyabb betegségre, a rákra, és arra is, hogy mit gondol az elmúlásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.