Egy merci ára - ennyit ér egy fiatal lány?

Forrás: Thinkstock -
agresszió prostitúció Mercédesz erőszak kényszerítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rozsdásodó mercédeszért, és potom kétszázezer forintért adta el a férfi a 19 éves lányt. Új "tulajdonosai" hónapokig kínozták, mire a lány meg tudott szökni.

A női élet igen keveset érhet L. Ádám szemében, ahogy élettársához sem fűzhették erős érzelmi szálak. Könyörtelenül módon szabadult meg ugyanis kedvesétől, akit egy prostitúcióval foglalkozó bandának adott el. Olyanoknak, akikről pontosan tudta, hogy nem nyalókával kínálgatják majd a szerencsétlen fiatal lányt.

Forrás: Thinkstock

A banda (F. Józsefné, H. Dávid, idősebb és ifjabb N. Zoltán) kegyetlen módszerekkel próbálta rávenni arra az élő árut, B. Erzsébetet, hogy ellenkezés nélkül fogadja a kuncsaftokat. Hónapokig egy ablak nélküli helyiségbe zárták, megfélemlítették, drogokkal tömték tele, és vasrudakkal többször is eltörték a csontjait a megalkuvásra képtelen fiatal nőnek. - írja a Blikk. Végül egy rákényszerített aktus során sikerült megszöknie, és Simontornyától egészen a Népligetig jutott. Ott azonban újra fogvatartói kezébe került, de szerencsére a buszpályaudvar nagy forgalmának, sikerült segítséget kérnie.

A Budakörnyéki Járásbíróság harminc napra elrendelte az öt gyanúsított előzetes letartóztatását – nyilatkozta a Blikknek Koszta János, a Budakörnyéki Törvényszék szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.