Szexi modellfiúval teszi féltékennyé exférjét Miranda Kerr

Forrás: Instagram/Miranda Kerr -
modell házasság válás Miranda Kerr Orlando Bloom féltékenység szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös Miranda, aki húsvétkor szexi nyuszilánynak öltözött, ismért izgalmas dologba keveredett. Most épp az exférjét igyekezett féltékennyé tenni.

Ha hihetünk a sajtóértesüléseknek, és már miért ne tennénk, akkor láthattuk, hogy Selena Gomez szintet lépett. A nyegle kis Justin Bieberről ugyanis a hírek szerint Orlando Bloomra váltott. Legutóbb együtt látták őket érkezni és távozni egy szórakozóhelyről, Selena pedig állítólag posztolt is közös képeket közösségi oldalaira. Így persze most Mirandán volt a sor, hogy bizonyítsa, ő sem unatkozik a válás óta.

Forrás: Instagram/Miranda Kerr

A szingli anyuka erre reagálva kitett egy képet az Instagram-oldalára, melyen két jóképű modellfiúval pózol. Az egyikük nem más, mint Jon Kortajarena, aki nagy nőcsábász hírében áll, és korábban Madonnával is volt viszonya.

Ne hagyd ki a róla szóló videót se!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.