Antonio Banderas Melanie Griffith szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kibékíthetetlen ellentétek"-re hivatkozva szakított Hollywood egyik álompárja. 18 évig volt együtt Antonio Banderas és Melanie Griffith.

Hollywoodban nagy divat kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozni, ez történt most is - írja a Daily Mail. Jó ideje pletykáltak már arról az álomgyárban, hogy a két sztár elhidegült egymástól, de eddig kacsának bizonyult minden híresztelés. Most azonban már biztos: elválnak, ezt pedig Melanie ügyvédje jelentette be.

Forrás: AFP/Jemal Countess

A két színész 1995-ben, a Hárman párban című romantikus vígjáték forgatása alatt szeretett egymásba, hamarosan pedig össze is házasodtak. Lányuk, a 17 éves Stella Mleanie-val marad. Ez lesz a színésznő negyedik válása: kétszer hagyta ott Don Johnson színészt, egyszer pedig Steve Bauert. Banderas-nak ez volt a második házassága.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.