Charlize Theron és Sean Penn eljegyezték egymást?

Forrás: AFP -
Dél-Afrika házasság Sean Penn eljegyzés Charlize Theron eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legújabb hollywoodi pletykák szerint a 7 hónapja együtt járó páros új szintre emelte kapcsolatát és eljegyezték egymást. Szóvivőjük még nem reagált a hírre.

Melyik hollywoodi sztár mondja ki még idén a boldogító igent? Olvasd el erről szóló izgalmas cikkünket IDE kattintva!

Év elején bombaként robbant a hír, miszerint Charlize Theron és Sean Penn barátsága szerelemmé változott. A dél-afrikai színésznő és Madonna exe 7 hónapja randizgat. A Us Weekly pedig úgy értesült, készek oltár elé állni még idén nyáron, méghozzá Charlize szülőhazájában. Sőt, gyerekre is vágynak még. (A színésznőnek egy, Pennek pedig két gyermeke van.)

Forrás: AFP

A minap Charlize-t a bal kezén egy hatalmas gyűrűvel kapták lencsevégre. Egy bennfentes szerint azonban nem eljegyzési gyűrűről van szó. Ez lenne egyébként a színésznő első házassága, Penn pedig triplázhatna.

A két sztárt állítólag előző kapcsolataik hozták össze: Charlize ugyanabban az időszakban szakított barátjával, Stuart Townsenddel, mint amikor Sean véget vetett házasságának Robin Wrighttal. A nagy nyilvánosság előtt májusban jelentek meg először a MET-gálán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.