Détár Enikő Mamma Mia költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúl közöttük a szerelem, ennek ellére Détár Enikő és Péter most külön élnek: a férfi a fővárosban dolgozik, a színésznő viszont Szegeden tartózkodik a Mamma Mia! című musical próbái miatt.  Ez azonban nem viseli meg Enikőt: kirobbanó formában van. 

Enikőnek nagyon tetszik Szeged, izgatottan készül a hétvégi bemutatóra. A sok próba azonban megterheli a szervezetét, így meditálással és sok sétával kapcsol ki. ,,Igyekszem jóban lenni önmagammal, ebben például a relaxáció is segít. De az is nagyon jót tesz, hogy itt, Szegeden a próbák végén beülünk a csapattal a büfébe, és a szabad levegőn beszélgetünk. Budapesten mindenki rohan haza, itt azonban egészen más, több időt töltünk együtt és ez jó" – mesélte Enci a Blikknek.

Forrás: Édes Élet/Facebook

A darabban a színésznő játssza Tanyát, akinek vidám karaktere igazán passzol Enikőhöz. ,,Nagyon várom már a premiert, amelyre a nagylányom, a fiam és a kedvesem is eljön. A párom, Péter segített lakást találni, és vele érkeztem Szegedre, azóta pedig már meg is látogatott" – mondta Enikő, aki már együtt él egy ideje Péterrel. Elárulta azt is, egy igen különleges családmodellben élnek, ennek a középpontja Enikő és Rékasi Károly fia, Zsebi. Egy hetet vele laknak Enikőék, egyet pedig külön. ,,Nem egyszerű a kétlaki élet, de nálunk szerencsére egyelőre remekül működik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.