Visszakapta arcát a súlyosan megégett nő - videó

műtét kifutó égési sérülés Ausztrália arc féltékenység Maszk Dana Vulin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dana Vulin 26 éves volt, amikor egy másik nő felgyújtotta, mert féltékeny lett rá. Hogy mi volt a bűne? Beszélgetett egy féltékeny nő férjével egy partin. Dana harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a teste kétharmadán. Két és fél évig élt maszkban, arctalanul. Vasárnap felvállalta sérüléseit.

Dana Vulin ausztráliai otthonában feküdt, amikor egyszer csak egy női hangot hallott: "Szia, Dana". Natalie Dimitrovska, a féltékeny feleség állt előtte, akivel korábban egy szilveszteri bulin találkoztak először. Hirtelen ráöntött egy üveg metilalkoholt. Dana éppen egy lámpát fogott, azonnal lángra kapott a teste. "Egy emberi tűzgömbbé változtam"- mondta a nő. Miután felébredt a kómából, hosszú ideig szörnyű fájdalommal küzdött, és évekig nem tudta, hogyan is néz ki, hiszen egy maszkban élte az életét, amiből épp csak a szemei és szája látszódott ki – írja a Daily Mail. Dana vasárnap először vette le az arcát takaró maszkot két és fél év után, és sétált végig egy kifutón Perthben.

"Arc nélkül semminek érzed magad" - mondta Dana, aki számos műtéten és hosszú szenvedésen van túl. Most egészen új arcot kapott. „Úgy döntöttem, a sebeimmel együtt is szexi leszek. Megmutatom, milyen dögösen tudom viselni a hegeket! Egyszerűbb lenne meghalni, de sosem az egyszerű utat választottam" - nyilatkozta a bátor nő.

Savval leöntött arcú nők

Az egykori modellt, Katie Pipert volt barátja öntette le savval egy általa felbérelt férival.Kattints IDEa történetéért!
Hihetetlen, de vannak még olyan helyek a világban, ahol sav jár az engedetlen asszonyoknak - cikkünkért klikkelj IDE!
És volt, hogy bátor, indiai nők vállalták fel savval leöntött, roncsolódott arcukat - a nem mindennapi fotósorozatot ITT megtalálod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.