Mi kerül a tányérra? Bulgur, kuszkusz és hajdina - reformfalatok a közétkeztetésben?

betegség videó egészség közétkeztetés OEFI
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévhit, hogy az egészséges étel "ehetetlen", ahogy az is tévedés, hogy ami egészségtelen, az feltétlenül finom és szerethető. Fontos kérdés, hogy mit esznek a gyerekek naponta, de az egészséges táplálkozásért nem csak a szülők, a közétkeztetésben dolgozók is tehetnek. Az egészségnevelés fontos építőköve a gyerekek táplálkozási kultúrájának fejlesztése.  

Videónkban a Life.hu riportere, Kéky Kira Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárral, valamint Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkárral beszélgetett a közétkeztetésről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.