Én cseréltem anno a pelusát, nem akarom látni, ahogy elélvez

Forrás: AFP -
színésznő Antonio Banderas Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata Melanie Griffith orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Griffith még A szürke ötven árnyalata premierje előtt elmondta, hogy nem fogja megnézni a filmet, ami lánya karrierjét hirtelen az egekbe repítette. (Sőt, olyan hírek is érkeztek, hogy erre Dakota külön kérte a mamáját.) Vagyis a büszke édesanya nem nézte meg a mozit, és most úgy tűnik, így tesz Dakota nevelőapja, Antonio Banderas is.

"Nem, nem, nem, soha nem nézem meg. Én cseréltem Dakota pelenkáját, amikor kicsi volt, úgyhogy nagyon durva lenne, ha most erotikus jelenetekben látnám. Ha egyszer a tévében is bemutatják a filmet, akkor is inkább elkapcsolok majd" - nyilatkozta Banderas, amikor neki szegezték a kérdést, megnézi-e az alkotást.

Dakota Johnson és Melanie Griffith az idei Oscar-gálán. Forrás: AFP

Mindazonáltal Banderas teljes mértékben támogatja és segíti Dakota karrierjét, látja a tehetségét. A filmet ugyan nem nézte meg, de amikor Los Angelesben járt, fontos rendezők és neves producerek mentek oda hozzá, és az alkotást ugyan nem magasztalták, de azt elmondták, hogy a nevelt lánya bizony mesés a vásznon.

Örökké szeretni fogja Melanie Griffithet:

Bár a színfalak mögé soha nem fogunk tudni belátni, mégis példaértékűnek tartjuk, milyen tisztelettel adózik volt feleségének, Melanie Griffithnek Antonio Banderas. Az 54 éves színész, akinek tavaly ért véget 18 éven át tartó házassága, a spanyol El Hormiguero tévés show-műsorban beszélt először válása óta. Hogy mit mondott egykori szerelméről, kiderül ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.