Örökké szeretni fogja Melanie Griffithet Antonio Banderas

házasság tévéműsor válás Antonio Banderas spanyol szeretet szerelem Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása óta először beszélt exfeleségéről a színész egy spanyol tévéműsorban.

Bár a színfalak mögé soha nem fogunk tudni belátni, mégis példaértékűnek tartjuk, milyen tisztelettel adózik volt feleségének, Melanie Griffithnek Antonio Banderas. Az 54 éves színész, akinek tavaly ért véget 18 éven át tartó házassága, a spanyol El Hormiguero tévés show-műsorban beszélt először válása óta.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A sztárpár tavaly júniusban jelentette be válását a Hollywoodban oly divatossá vált „kibékíthetetlen ellentétek" okára hivatkozva. Banderasnak és Griffithnek egy közös lánya van, a 18 éves Stella, aki édesanyjával maradt. Nem sokáig búslakodott a spanyol színész: a hírek szerint egy nála 20 évvel fiatalabb bankárlánynak csapja a szelet.

Sztárok, akik 2014-ben szakítottak egymással

Nem Antonio Banderas és Melanie Griffith volt az egyetlen a sztárvilágban, akik tavaly véget vetettek több éven át tartó házasságuknak. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akiknek 2014 a szakítás évét jelentette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.