Válása óta először beszélt exfeleségéről a színész egy spanyol tévéműsorban.

Bár a színfalak mögé soha nem fogunk tudni belátni, mégis példaértékűnek tartjuk, milyen tisztelettel adózik volt feleségének, Melanie Griffithnek Antonio Banderas. Az 54 éves színész, akinek tavaly ért véget 18 éven át tartó házassága, a spanyol El Hormiguero tévés show-műsorban beszélt először válása óta.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

"Sűrű év volt, de az élet megy tovább. Elsősorban színészi tehetsége miatt csodálom és tisztelem Melanie-t. Ezt mindig így gondoltam. Ez az oka annak, hogy ott van a filmvásznon. És ő az a személy, akit szerettem, szeretek és mindig is szeretni fogok" – magyarázta Banderas a műsorvezetőnek.

A sztárpár tavaly júniusban jelentette be válását a Hollywoodban oly divatossá vált „kibékíthetetlen ellentétek" okára hivatkozva. Banderasnak és Griffithnek egy közös lánya van, a 18 éves Stella, aki édesanyjával maradt. Nem sokáig búslakodott a spanyol színész: a hírek szerint egy nála 20 évvel fiatalabb bankárlánynak csapja a szelet.

Sztárok, akik 2014-ben szakítottak egymással
Nem Antonio Banderas és Melanie Griffith volt az egyetlen a sztárvilágban, akik tavaly véget vetettek több éven át tartó házasságuknak. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akiknek 2014 a szakítás évét jelentette.