Kontaktlencséről szemüvegre váltott Rubint Réka

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka kontaktlencse szemüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszanyuka Facebookján osztotta meg népes rajongótáborával, hogy miért visel az utóbbi időben szemüveget. 

"Hònapokkal ezelőtt a szemeim alatt jelentkezett egy addig számomra ismeretlen jel: karikával ötvözött ödéma... Sehol máshol, csak ott. Kerestem az okát, de nem talàltam... Végső elkeseredésemben 3-4 héttel ezelőtt felkerestem a Szent Imre Kòrházat, ahol tetőtől-talpig kivizsgáltak... (labor, ultrahang, hormonok... mindenre kiterjedően) és megállapították, hogy nincs szervi problémám, minden eredmènyem tökéletes. Az első kérdésem: Ok! De akkor, mi okozza a szem alatti táskát?!
A választ a Szerelmem adta meg... Talán a 20év òta hordott kontaklencse... Az elmúlt hétvégét pihenéssel töltöttük, és Norbi javaslatára nem hordtam a kontaktlencsét. 3 napig. A duzzanat csökkent... Ekkor felkerestem egy profi szemészt, aki megállapította, h a kontaklencse, amit hordtam nem megfelelő, mivel az egyik szememre màr most cilinderes lencse kell, a sok-sok éven hordott normál lencse helyett, és ez okozhatja a problèmát... Azonnal vàltottam és már most van változás. Hálás vagyok a jeleknek... Én váltottam és màr most van eredménye" - tette közzé Réka, és meg is mutatta, miként fest szemüvegben.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.