Ganxsta Zolee fiatal csajjal nyomul

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Ganxsta Zolee feleség kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Döglégy Zolee fiatal hölgy társaságában bulizott a Fonogram-díjátadón. 

Zolee egy ideje nem úgy élt együtt feleségével, mint a hagyományos házaspárok. 2013-ban még közös családi nyaralást tervezgettek, aztán fordult a kocka. Ahogy ő fogalmazott, már csak barátok Moncival. "Ő az egyik legjobb barátom. Tőle kaptam a legnagyobb és legszebb ajándékot a világon: a kislányomat, Zoét. Monci olyan dolgokat tanított nekem, amelyekre magamtól soha nem jöttem volna rá, és amelyek által előreléptem az életben. Ha rajtam múlott volna, ma nincs se lakásom, se a tündéri kislányom" - nyilatkozta korábban a rapper, aki épp könyvén munkálkodik.

Ganxsta Zolee és felesége, Mónika Forrás: Hill&Knowlton

Egymás mellett, mégis egymással éltek, és ebbe eddig nem fért bele egyikük részéről sem az, hogy másik kapcsolatuk legyen – egészen idáig.

Döglégy ugyanis egy huszonéves lánnyal jött össze, akivel már mutatkoztak is együtt nyilvánosan. Úgy tudjuk, a fiatal hölgy 25 éves, azaz 24 év különbség van közte és zenész barátja között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.