Felnőtt filmet reklámoznak Bíró Icával - az egykori Metal Lady kiakadt

felnőtt film pornó tagadás Bíró Ica Metal Lady
Visszaéltek Bíró Ica nevével. Az egykori Metal Lady kifakadt.

"Ez ultragáz, és nincs hozzá közöm! Soha a büdös életben nem szerepeltem ilyen videóban, még privátban sem! – fakadt ki a Borsnak Ica. – Amikor először hallottam róla nem is érdekelt, mert tudom, hogy én ilyet sosem csináltam. Gondolom, a vak is látja, hogy nem én vagyok. Meztelenül csupán egyszer fotóztak a nyuszis magazinnak, ahol ízléses aktképek készültek rólam. Kikérem magamnak, hogy a nevemmel reklámozzanak ilyen filmet. Lehet rólam fantáziálni, de hogy idegenek mocskoljanak, és ilyen módon próbáljanak megalázni, azt senkinek sem hagyom!"

Forrás: www.biroica.hu

Bíró Ica a rendőrséghez és ügyvédhez fordult, hogy mielőbb tisztázhassa ezt az esetet.

Voksán Virág a tengerparton kapott kedvet egy kis szexhezhttp://www.life.hu/intim/20150825-voksan-virag-a-tengerparon-key-westen-kapott-kedvet-szexhez-parjaval.htmlVoksán Virág elárulta: jó dolog a nyilvános szex - őszintén beszélt párjáról, a szerelemről és tengerparti szexkalandjáról.IntimOrigoHoppá! Zsarolja Ben Afflecket a dadus - szexvideók és intim fotók vannak a szerető telefonjánhttp://www.life.hu/intim/20150820-hoppa-zsarolja-ben-afflecket-a-dadus-szexvideok-es-intim-fotok-vannak-a-szereto-telefonjan.htmlNemrég robbant a bomba: Ben Affleck és Jennifer Garner 10 évnyi házasság után válnak. Később aztán kiderül ennek oka is: Ben a 26 éves dadussal kavar. IntimNorthfotoFranciaágyon a szerelem - videó egy valódi kapcsolatról az elejétől a végééighttp://www.life.hu/intim/20150818-franciaagyon-a-szerelem-video-egy-valodi-kapcsolatrol-jack-tew-angol-rendezo-kisfilmje.htmlEgy angol filmes, Jack Tew megható rövidfilmet készített a szerelemről Me & You címmel, amit az egyik legnagyobb videómegosztón már közel 500 ezren láttak. Érdemes megnézned neked is. Intim--Kínos! Kificcent híres énekesnő mellbimbója - Fotóhttp://www.life.hu/intim/20150818-kinos-kificcent-nicki-minaj-mellbimboja-egy-kanadai-koncerten.htmlNicki Minaj, az Anaconda című sláger énekese szereti megmutatni intim testrészeit. Azonban olyan vele is előfordulhat, hogy egy nem várt pillanatban villant egy hatalmasat.Intim--Szex a föld alatt - A tokiói üzletemberek soha nem látott perverz világa - Sokkoló fotósorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20150812-szex-a-fold-alatt-a-japan-tokioi-uzletemberek-perverz-vilagat-mutatja-meg-pawel-jaszczuk-sokkolo.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy minden országban van egy „föld alatti világ”. Egy hely, ahol bármi megtörténhet, és bárki korlátok nélkül kiélheti akár legperverzebb vágyait. Így van ez Tokióban is – a lengyel származású Pawel Jaszczuk megörökítette a japán város másik, a közismertnél sokkal sötétebb arcát.IntimOrigoLenny Kravitz kificcent pénisze miatt perel mindenkithttp://www.life.hu/intim/20150813-lenny-kravitz-ugyvedei-az-enekes-kificcent-penisze-miatt-perel-mindenkit.htmlNéhány napja futótűzként terjedt az interneten Lenny Kravitz egyik, talán legkínosabb koncertélménye: egy jól irányzott guggolás következtében elszakadt nadrágja alól kikandikált a pénisze. Eddig viccnek fogta fel a történteket, de úgy tűnik, azóta elhagyta a humorérzéke. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.