ÉNB Marci és ÉNB Evelin szerelme a sorozaton kívül sem működött

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
sztárpár Éjjel-nappal Budapest szerelem ÉNB Marci szakítás RTL Klub ÉNB Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatalokról szóló sorozat két sztárjáról kiderült: nem csak az Éjjel-nappal Budapestben, hanem az életben is egy párt alkottak.

Marci és Evelin hosszú idő után talált egymásra a sorozatban, sokan voltak ellenük, de végül fülig egymásba szerettek. A forgatás során eljátszott jeleneteknek köszönhetően pedig a valóságban is közel kerültek egymáshoz – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest

„Se veled, se nélküled kapcsolat van közöttük, látszik rajtuk, hogy nagyon szeretik egymást, de borzalmasan össze is tudnak veszni" – árulta el a lapnak egy a párhoz közel álló stábtag, aki azt is elmondta, hogy nagy gondot jelent a kapcsolatukban, hogy Marci különösen kedvelt a lányok körében.

„Viharos ez a kapcsolat, csakúgy, mint a sorozatban. Reggel még nem lehet tudni, hogy este mi történik velünk. Mindketten heves vérmérsékletűek vagyunk, ez nem tesz jót a kapcsolatoknak" – mondta Marci, aki szerint egy-egy vita után nehéz függetleníteni érzelmeiket a forgatáson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.