Gregor Bernadett: "A férfiakat nem lehet nevelni"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Gregor Bernadett válás vélemény férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három váláson van túl Gregor Bernadett, aki két fiú édesanyja. A színésznő szerint a férfiak nem nevelhetőek, maximum terelgetni lehet őket.

A színésznő szerint az a nő kudarcra van ítélve, aki meg akarja nevelni a férfiakat. Szerinte az erősebbik nemet csak terelgetni lehet.

"Az apukám iszonyatosan magasra tette a lécet. Biztos vagyok abban, hogy az elmúlt húsz évben a párkapcsolati bukdácsolásaimnak ez volt az oka" - nyilatkozta a Best magazinnak.

Korábban nem is keresgéltem a korombeliek között, aztán valahogy kiböjtöltem ezt az időt, és lett egy igazi társam, akivel most úgy érzem, egyenrangúak vagyunk ebben a szerelemben, és ez nagyon jó érzés.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Gregor Bernadett úgy érzi, kapcsolata stabil lábakon áll. Szerinte korábbi kapcsolatai azért is mehettek tönkre, mert nagyon vágyott a családra, és arra, hogy szeressék.

Lehet valakinek öt diplomája, attól még nem fogja egy nő előtt kinyitni az ajtót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.