Elképesztő love story! A Facebook hozta össze a párt

Forrás: Facebook/ Celeste Zelder -
Facebook történet véletlen szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2009-ben ismerkedett meg egymással Schuler Benson és Celeste Zendler. Idén június óta házasok. Kerítőjük pedig nem volt más, mint mindenki virtuális játszótere, a Facebook.

Meglepő Tinder-tündérmeséről már hallottunk, de Facebook-malőr által összejött párról idáig még nem. 2009-ben Schuler Benson belépett a telefonjáról a Facebookra, csak épp nem a sajátjára. Valamilyen hiba folytán az onnan ezer mérföldre élő Celeste profiljában találta magát, és hiába kereste a kilépés gombot, nem jelent meg. A Facebook nagyon akarta, hogy a nő profiljában maradjon a férfi.

Forrás: Facebook/ Celeste Zelder

Mivel nem tudott kijelentkezni, a nő nevében kiírta, hogy segítsen valaki, és árulja el, mi történhetett. Az igazi Celeste hamarosan hozzászólt, azt tanácsolta, indítsa újra az alkalmazást, de akárhányszor megtette, továbbra is a nő profiljában maradt.

Mikor a nő ismerősnek jelölte Schulert, a férfi be tudott jelentkezni a saját profiljába. Ez oldotta meg a problémát. Az incidens után sem törtölék egymást az ismerősök közül, mert kiderült, elég jól kijönnek a másikkal. 2012-re már napi szinten beszélgettek egymással, és mivel Celeste akkori kapcsolata már felbomlott. Úgy döntött, meglátogatja Schulert. A látogatás olyan jól sikerült, hogy rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni. 2015 nyara óta házasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.