Sokk! Szadista pornójeleneteket forgattak kisgyerekekkel

Forrás: ANP/AFP/Roos Koole -
pornó gyerekpornó Spanyolország pedofilia
Külföldi lapinformációk szerint gyermekpornóképeket és szexfilmeket cserélő férfiakat vették őrizetbe Spanyolországban.

Szombaton az ország rendőrsége jelentette be, hogy egy éves bűnügyi művelet keretében mintegy 300 rendőr 28 tartományban ütött rajta a gyanúsítottakon. Nyolcvanegy férfit vettek őrizetbe, köztük két kiskorút és két szellemi fogyatékost.

Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

A gyanúsítottak a P2P internetes hálózaton keresztül cserélték ki egymás között a kiskorúakat szerepeltető videókat és fényképeket - olvasható a rendőrség közleményében. "A rendőrök által lefoglalt egyes felvételek rettenetesen durvák, brutális, szadista jelenetek vannak rajtuk" - írták.

A szakértők lefoglaltak több számítógépet és külső adathordozót, mobiltelefont, fényképezőgépet és videokamerát. Folyik a nyomozás annak megállapítására, hogy a gyanúsítottak részt vettek-e a felvételek elkészítésében, a kiskorúakkal szembeni szexuális visszaélésben, kapcsolatban álltak-e pedofilokkal, vagy csak birtokolták és egymás között cserélték ezeket a felvételeket.

Hátsó kényeztetés, ahogyan még nem merted kipróbálni (18+)http://www.life.hu/intim/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-erzeki-anal-nyarra-forro-szextipp.htmlSokszor utasítottad már el az anális szexet, mert tartottál tőle? Most viszont úgy érzed, hogy egy hűvös, őszi, erotikus kalandba minden belefér – még ez is? Íme, a Life.hu tippje anális gyönyörszerzéshez.IntimThinkstockSokkoló! Megerőszakoltak egy öt és egy két és fél éves kislánythttp://www.life.hu/intim/20151017-megeroszakoltak-egy-ot-valamint-egy-ket-es-fel-eves-leanygyermeket.htmlDurva hírt tett közzé az indiai rendőrség. Újdelhiben megerőszakoltak egy öt, valamint egy két és fél éves leánygyermeket.IntimThinkstockCsak kamu a negédes, családi fotósorozat a Jolie-Pitt családról?http://www.life.hu/intim/20151017-brad-pitt-es-angelina-jolie-sokat-veszekednek-megis-szeretik-egymast-interjuban-meseltek.htmlHiába a sok vita, a színésznő állítása szerint sosem érezte erősebbnek a kapcsolatát és ennél jobban nem is élhetné meg nőiességét. Intim--Prostinak akarták eladni Szlovákiában a cukorbeteg Rebekáthttp://www.life.hu/intim/20151017-prostinak-akartak-eladni-szlovakiaban-a-cukorbeteg-rebekat.htmlSzlovákiában bukkantak rá arra a 12 éves, cukorbeteg kislányra, akit akkor már napok óta kerestek. Rebeka otthonról tűnt el, de magával vitte három napra elegendő inzulinadagját is. IntimThinkstock"Nem normális, hogy 37 éve minden reggel sírva ébredek" - Leszbikusságáról vallott Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/intim/20151017-olah-ibolya-enekesno-friderikusz-sandor-musoraban-vallott-gyengesegeirol.htmlAz énekesnő, a vasárnap adásba kerülő Összezárva Friderikusszal című műsorban mesélt először arról, hogy élete nagy szerelmét, Pistit, aki hosszú éveken át mellette állt, leszbikus kapcsolata miatt hagyta el. Ibolya azt is elmondta, hogy a fiatalembert mennyire megviselte a hír, amikor megtudta tőle, hogy ő a saját neméhez vonzódik. IntimFotó: Polyák Attila - OrigoCuki, szerelmes fotót osztott meg a szülinapos Kimi Raikönnen kedvesehttp://www.life.hu/intim/20151017-kimi-raikonnen-felesege-minttu-virtanen-a-pilota-szuletesnapjan-cuki-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlBoldog születésnapot kívánunk a Forma 1-es pilótának! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.