Prostinak akarták eladni Szlovákiában a cukorbeteg Rebekát

Forrás: Thinkstock -
prostitúció eltűnés Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szlovákiában bukkantak rá arra a 12 éves, cukorbeteg kislányra, akit akkor már napok óta kerestek. Rebeka otthonról tűnt el, de magával vitte három napra elegendő inzulinadagját is.

A kislányt éjjel-nappal keresték nemcsak a rendőrök, de a családtagok is. Végül az vezette nyomra őket, hogy édesapja fel tudta törni a lány Facebook-oldalát: ekkor öltött testet benne a szörnyű gyanú, hogy lányát olyanok vitték magukkal, akik prostitúcióra akarják kényszeríteni - írja cikkében a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Rebeka és apja, József moziba ment volna vasárnap, amikor a lány anyja felhívta, hogy gyermekük eltűnt otthonról. "Azonnal odarohantam, és csak azt kérdezgettem: mikor ment el, mikor látták utoljára? Visszagondolva akkor már napok óta furcsán viselkedett, de nem gondoltam, hogy ilyesmi történhet" - mesélte zaklatottan József a lapnak.

A férfi nem bírt tétlenül ülni, bár a rendőrségnek is bejelentette Rebeka eltűnését, úgy érezte, neki is be kell szállnia a nyomozásba. A ­Facebookot használta: felvette a kapcsolatot lánya barátnőivel, és minél többet tudott meg a gyerekről, annál inkább úgy érezte, hogy valami szörnyűség történt vele.

"Feltűnt, hogy hirtelen több szlovák ismerőse is lett a közösségi oldalán" - mesélte az édesapa. "Ebből kezdtem gyanakodni, hogy Szlovákiában is keresni kellene. Úgy számoltam, hogy legalább tízórás előnyben van a lányom. Rebeka barátnői közül többen egy pándi fiúról írtak, aki elkezdett Rebekával levelezni - mondta az apa, aki egy informatikus ismerőse segítségével feltörte a lány Facebook-oldalát, így ő is meglátta az üzeneteket.

"Amíg hivatalosan nem tudom igazolni, addig nyilván csak feltételezés, de úgy gondolom, a lányomat eladták Szlovákiában. A barátnői azt is írták, hogy az a bizonyos pándi fiú késsel fenyegette, sőt olyan információt is kaptam, hogy valaki 3000 eurót – körülbelül egymillió forintot – ajánlott érte.

Rebekát kedden találták meg, még aznap este egy budapesti intézetbe került. A körülményekhez képest jól van, egyelőre azonban még nem mehet haza. József addig is mindennap meglátogatja, és próbálja tartani a lelket a kislányban.

Az apa gyanúját igazolhatja, hogy a rendőrség az eltűnés kapcsán bűncselekmény miatt nyomoz.

Hátsó kényeztetés, ahogyan még nem merted kipróbálni (18+)http://www.life.hu/intim/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-erzeki-anal-nyarra-forro-szextipp.htmlSokszor utasítottad már el az anális szexet, mert tartottál tőle? Most viszont úgy érzed, hogy egy hűvös, őszi, erotikus kalandba minden belefér – még ez is? Íme, a Life.hu tippje anális gyönyörszerzéshez.IntimThinkstockProstinak akarták eladni Szlovákiában a cukorbeteg Rebekáthttp://www.life.hu/intim/20151017-prostinak-akartak-eladni-szlovakiaban-a-cukorbeteg-rebekat.htmlSzlovákiában bukkantak rá arra a 12 éves, cukorbeteg kislányra, akit akkor már napok óta kerestek. Rebeka otthonról tűnt el, de magával vitte három napra elegendő inzulinadagját is.IntimThinkstockCuki, szerelmes fotót osztott meg a szülinapos Kimi Raikönnen kedvesehttp://www.life.hu/intim/20151017-kimi-raikonnen-felesege-minttu-virtanen-a-pilota-szuletesnapjan-cuki-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlBoldog születésnapot kívánunk a Forma 1-es pilótának!IntimOrigo"Nem normális, hogy 37 éve minden reggel sírva ébredek" - Leszbikusságáról vallott Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/intim/20151017-olah-ibolya-enekesno-friderikusz-sandor-musoraban-vallott-gyengesegeirol.htmlAz énekesnő, a vasárnap adásba kerülő Összezárva Friderikusszal című műsorban mesélt először arról, hogy élete nagy szerelmét, Pistit aki hosszú éveken át mellette állt, lleszbikus kapcsolata miatt hagyta el. Ibolya azt is elmondta, hogy a fiatalembert mennyire megviselte a hír, amikor megtudta tőle, hogy a lány a saját neméhez vonzódik.IntimFotó: Polyák Attila - OrigoSzupercuki élő show! Íme egy kislány, aki nem akart Adam Levine karjaiban elvesznihttp://www.life.hu/intim/20151017-adam-levine-rozsat-adott-a-kislanynak-aki-elsirta-magat-mikor-megtudta-az-enekes-hazas.htmlAmikor a kis Mila megtudta, hogy Adam Levinnek felesége van, hatalmas sírásban tört ki, még az anyukája se látta ilyen állapotban. Az énekes nem tétlenkedett, miután látta a videót eldöntötte, hogy egyedi módon engeszteli ki a kislányt! Intim--Iszak Eszti testét csak egy falatnyi textil takarjahttp://www.life.hu/intim/20151016-iszak-eszti-torolkozoben-szexiskedett.htmlHajjaj, micsoda pőre szelfi! Iszak Eszti bájait csak egy szál törölköző takarja. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.