Csak kamu a negédes, családi fotósorozat a Jolie-Pitt családról?

Forrás: Vogue -
Brad Pitt vita házasság szerelem Angelina Jolie veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a sok vita, a színésznő állítása szerint sosem érezte erősebbnek a kapcsolatát és ennél jobban nem is élhetné meg nőiességét.

Őszintén mesélt egy Vogue interjúban Angelina Jolie arról, hogy miért távolíttatta el melleit és petefészkét. Szó esett arról is, hogy milyen a kapcsolata a férjével, akivel sokszor nincsenek közös véleményen, mégis erősnek érzi a kapcsolatukat. Legújabb közös filmjükben egy válás szélére sodródott házaspárt játszanak.

Angelina Jolie és Brad Pitt: a külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca? Forrás: Vogue

"Nekünk is megvannak a magunk problémái, de ha akkora baj lenne köztünk, mint a filmben szereplő pár között, akkor nem tudtuk volna leforgatni a filmet - mondta Jolie a Vogue-nak. "Mint művészek, szerettünk volna valami olyat csinálni, ami kirángat minket a komfortzónánkból. Ez nem a legbiztonságosabb dolog, de hát rövid az élet."

Csodás családi fotók készültek a Jolie-Pitt famíliáról

A legutóbbi hírek szerint Jolie beteg, de nem vesz róla tudomást, Pitt válni akar, és nem, egyáltalán nincsenek jóban. Rossz ilyeneket hallani Hollywood leghíresebb sztárpárjáról, de ha a hírek igazak, nagyobb a gond, mint eddig bármikor. A híreket egy családi fotósorozattal igyekeznek cáfolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.