5+1 dolog, amiért örülhetsz a szakításnak

szingli tippek szabadság szakítás kapcsolat egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első napokban nem jó érzés, ha hirtelen megszűnik az addigi védőháló és hirtelen nem lesz párkapcsolatod. A második ráeszmélésnél pedig rájössz mennyivel jobb lesz így...

1. Nem kell hisztizned azért, amit nem kapsz meg. Az áhított törődés, a figyelem, a szeretet akkor sem volt, most sincs, de legalább nem vagy feszült, ráadásul szabad prédaként bármikor betoppanthat az igaz szerelem.

2. Bármilyen csöpögős filmet megnézhetsz! A mozi pénztáránál nem kell érvelned amellett, hogy a romantikus, érzelgős alkotást válasszátok, nincs kompromisszum és még el is sírhatod magad filmnézés közben.

3. Nem kell fura alakokhoz alkalmazkodnod és smúzolnod nekik. Igazából sosem bírtad a haverjait, mindig kerékkötőnek érezted magad a társaságban. A nyálcsorgató, böfögő, illetlen jellemű és ápolatlan külsejű srácok nem túl szexik.

4. Őszintén elmondhatod neki, hogy az ágyban néha rosszabb hangokat adott ki, mint Gollam és mérgesebb arcot vágott, mint Hulk.

Forrás: Youtube

5. Tiéd az egész ágy, az öt párnával együtt…keresztbe és hosszába is.

+1 Csokoládé reggelire? Nem kell aggódnod a súlyod miatt, sem azért, hogy beszól mennyire egészségtelen ezzel indítani a napodat. Ez a mennyország!

5+1 jel, ami arra utal, hogy "kissé" rosszul viseled a szakítást

Vége. Végleg. Alig bírod kiheverni, fáj, ha felkelsz, ha élsz és létezel. Pedig magaddal szúrsz ki, ha rövid időn belül nem oldod meg a problémát. Így viseled a szakítást?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.