Új trükkökkel megkönnyíti meg a szakítást a Facebook: Íme!

Forrás: AFP/Thomas Coex -
Facebook szerelem szakítás
Szakítani sosem jó. Facebookon átállítani a kapcsolati státuszt pedig még talán rosszabb is, hiszen mindenki látja. Mi több, a volt szerelem is állandóan kísért közös képek, megjelölések és egyéb posztok formájában. De már nem sokáig.

Szakításmegkönnyítő-funkciót tesztel a Facebook. A közösségi portál új fejlesztése elrejti a volt szerelmek profilképeit és megosztásait, méghozzá anélkül, hogy a felhasználó törölné egykori partnerét.

Forrás: Thinkstock

Amikor egy kapcsolat véget ér, a Facebook felajánl pár lehetőséget.

A felhasználó anélkül teheti láthatatlanná a másik fél megosztásait, hogy törölné vagy kizárná az illetőt. Azt is beállíthatja, hogy a saját posztjaiból mit lásson a volt kedves, akinek neve egyébként nem kerül felajánlásra többé a fényképek vagy társasági üzenetek megosztásakor.

Bővül a korábbi posztok utólagos kezelésének lehetősége is: ezentúl akár egy gombnyomással törölhetjük magunkat a közös megosztásokról. Az ezekre érkező lájkokat, kommenteket sem látjuk többet, a rendszer ugyanis nem küld róluk értesítést.

Forrás: AFP/Thomas Coex

A funkció egyelőre tesztfázisban van, egyeseknél már működik, másoknál még nem - a teljeskörű bevezetése azon is múlik, hogy a felhasználók miként reagálnak rá - írja cikkében az Origo.

Eddig bevett szokás volt a Facebookon, hogy a szakító párok tagjai törölték és blokkolták egymást a portálon. Sokan azonban gyerekes lépésnek tartották a dolgot, ráadásul sok közös ismerős esetén kínos eredményt szülhet.

Adott még a leiratkozás lehetősége, a megjelölések és közös posztok azonban ebben az esetben is aktívak maradnak.

A Facebooknak azért fontos a szakítások megfelelő kezelése, mert a portál felhasználói általában a komolyabb kapcsolatokat teszik nyilvánossá, az egykor népszerű bonyolult státusz kihalóban van. Ellenben a portál lassan az egész életet átszövi: egy New York-i bíró szerint

még válást is jogszerű kezdeményezni rajta.

Éljen az ifjú pár! Sofia Vergara és Joe Manganiello összeházasodnak?http://www.life.hu/intim/20151122-sofia-vergara-es-joe-manganiello-kimondta-a-boldogito-igent-ime-az-eskuvoi-fotok.htmlA pár több képet is feltöltött az Instagram oldalára, amin a tegnap este megtartott előlagzis fotóik láthatóak Palm Beachen, Floridában. A színésznő egy gyönyörű, hófehér ruhakölteményt viselt, melyben igazi királynőként festett. IntimOrigoMeglepő erotikus fantáziájáról mesélt Rita Orahttp://www.life.hu/intim/20151121-rita-ora-enekesno-erotikus-alma-madonna.htmlRita Ora nem túlságosan szégyenlős: egy talk show-ban a 24 éves sztár elmesélte, nagy vágya, hogy egyszer még ágyba bújjon Madonnával. IntimOrigoMinden készen áll: már csak 1 nap a Vergara-Manganiello-esküvőig!http://www.life.hu/intim/20151121-vasarnap-hazasodik-sofia-vergara-es-joe-manganiello.htmlHolnap mondja ki egymásnak a boldogító igent Sofia Vergara és Joe Manganiello. Intim--Ezt nem lehet már fokozni, Monique Covet kimaxolta a szombatothttp://www.life.hu/intim/20151121-monique-covet-melleket-es-macskat-villantott.htmlEz is megvolt, és még nincs is este. Monique Covetnek már korán reggel sikerült elkészíteni a nap fotóját.Intim--Rendszeresen szexel kutyájával a férfi - Szerinte az állat is élvezihttp://www.life.hu/intim/20151121-rendszeresen-szexel-kutyajaval-a-ferfi.htmlEgy 26 éves férfi úgy él dalmatájával, mintha az állat a barátnője lenne. Állítja, hogy szerelem is van köztük. Intim--Tudd, hogy nagyobb vagy, mint a problémáid...http://www.life.hu/intim/20151119-pilat-gabor-tudd-hogy-nagyobb-vagy-mint-a-problemaid.htmlGyakran ütközünk falakba, és találjuk szembe magunkat különböző problémákkal. Persze mindenkinek a sajátja a legnagyobb, ez vitathatatlan. Viszont létezik egy ennél is nagyobb dolog. Ez pedig te vagy. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.