5+1 szokás, amit a srácok sosem nőnek ki

Forrás: giphy.com -
kanapé videojáték szokás popcorn férfi sör megszokás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is imádjuk a férfiakat, bizonyos dolgokat sosem fogunk tudni kinevelni belőlük.

1. Összenövés a barátaival. Még az öregek otthonában is közös ágytáluk lesz és egymás műfogsorát fogják elrejteni, akkora tesók és haverok kettő az egyben.

Forrás: giphy.com

2. Maszturbálás. A maszturbálás olyan, mint az orr turkálása: sokan csinálják, mégsem vallják be. Sőt, a férfiaknál ez már szinte becsületbeli ügy.

3. Lustálkodás a kanapén. A férfiaknak is jár szabadság valamilyen formában. Az egyik a tipikus lustizós (jó esetben vasárnapi) program, amikor sörrel és popcornnal a kezükben böfögve pukiznak. Ezt az örömöt egy nő sem veheti el tőlük.

Forrás: giphy.com

4. Az ezer éves póló. Minden srácnak van egy olyan kedvenc pólója, amit már a gimiben is hordott és semmi esetre sem akar megválni tőle. Ha véletlenül kidobod arra minimum készülj, hogy egy napig nem fog veled szóba állni.

5. Közterületen pisilés. Ha már becsületbeli ügy: az is azok közé tartozik, amikor a haverokkal elfogyasztott nagy mennyiségű sört valahol ki kell adnia magából. Bárhol.

+1 Videojátékok. Szenvedélyesen szereti, csinálja és még élvezi is. Bármennyi pénzt képes kiadni értük. De legalább van egy dolog, ami biztosan órákig leköti őt.

10 idegesítő dolog, ami bárkit képes kihozni a sodrábólhttp://www.life.hu/intim/20151112-idegesito-dolgok-parkolo-mozgolepcso-szakitas-vegighallgatasa-sokszor-veled-is-elofordul.htmlA hétköznapokból merítettünk olyan helyzeteket, amik bármikor képesek felidegesíteni minket. Ismerős, nem? Intim--7 mondat, amit sose mondj az első randinhttp://www.life.hu/intim/20151110-ezeket-semmikepp-ne-mondd-az-elso-randin-a-pasinak.htmlAkárhogy is nézzük, az első randin rengeteg múlthat, az első rosta, aminek során eldől, hogy mennyire passzoltok a másik féllel. Összegyűjtöttünk hét nagyon gáz első randis mondatot! Intim--Képtelen vagy az orgazmusra? Ez a 7 ok állhat a hátterében!http://www.life.hu/intim/20151111-orgazmus-nelkul-nincs-elet-ha-nem-sikerul-ez-lehet-az-oka.htmlEgy amerikai nőgyógyász világossá teszi a nők számára, hogy miért nincs orgazmusuk. Intim--10 meglepő dolog az orgazmusról (18+)http://www.life.hu/intim/20151029-10-meglepo-dolog-az-orgazmusrol.htmlTudtad, hogy korábban azt gondolták, megnyílik egy másik univerzum a maszturbálás által, valamint hogy léteznek olyanok, akiknek csak az izgalomra kell gondolniuk és máris eljutnak a csúcsra? Intim--Ez az 5 dolog biztosan bekövetkezik, ha nem szexelsz!http://www.life.hu/intim/20151104-szex-nelkul-idegesebbek-betegebbek-vagyunk.htmlA finom, esti összebújások hiánya nem csak lelkünkre, hanem szervezetünkre is rossz hatással van. Intim--7 jel, ami arról árulkodik, hogy kifogtál egy önimádó férfithttp://www.life.hu/intim/20151014-narcisztikus-hajlamu-onimado-ferfivel-randizol-ha-ezeket-tapasztalod.htmlAz önimádó férfi: ki ne találkozott volna még ezzel a típussal? Ez a hét jel egyértelműen arra utal, hogy ismét egy ilyen srác bűvkörébe kerültél bele! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.