Rátalált a szerelem a táncoslányra, akinek a hullámvasút-baleset után amputálták a lábát

lány Alton Towers hullámvasút baleset szerelem tragédia Randevú láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicky Balch az Alton Towers vidámparkban történt tragédia következtében veszítette el jobb lábát térdtől lefelé. A fiatal lány az amputálás óta attól félt, nem kell majd senkinek – ám nemrég ő maga vallott a boldogságról, amire új párja oldalán talált rá.

Victoria Balch elmondása szerint soha nem volt még ilyen boldog. A 20 éves lány, akinek annak idején amputálni kellett lábát az Alton Towers vidámparkban történt baleset után, mindössze néhány hete találkozgat Dan Halton személyi edzővel, ám a szerelmespár szétválaszthatatlan egymástól.

Vicky korábban a BBC-nek vallott a baleset megrázó pillanatairól Forrás: BBC

A 25 éves fiú a Daily Mail szerint már az egyetem alatt elhívta randizni a táncoslányt, ám Victoria mind a tízszer igyekezett kibúvót találni előle. A fiú azonban nem adta fel: nemrég ismét felkereste a szerencsétlen balesetet szenvedett lányt, és elmondta, még mindig ugyanúgy érez iránta. Vicky, akinek nemrég modellszerződést ajánlottak, bevallotta: szerencsésnek érzi magát, hogy Danny kitartott mellette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.