Cserpes Laura szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu már írt róla, titokzatos fotót posztolt magáról és egy lányról Berki Krisztián... 

...a kommentelők már akkor tudni vélték, a nő nem más, mint Cserpes Laura, ráadásul a lány Instagramján is hasonló helyszínen és hangulatban készült fotót találtunk.

Forrás: Instgram/berkikrisztian, Instagram/cserpeslaura

A Bors megpróbált véget vetni a találgatásoknak, de sem Berki, sem Cserpes Laura nem nyilatkozott. Végül az énekesnő menedzsere mégis megszólalt. "Mint Cserpes Laura hivatalos képviselője annyit megerősíthetek, hogy valóban ő szerepel Berki Krisztián fényképén, de ezenkívül mást nem. Laura egyáltalán nem szeretne nyilatkozni ebben a témában, annyira friss még ez a kapcsolat, hogy ebben a stádiumban bármit mondani borzasztóan korai lenne" – zárta a témát rövidre Kálnási Anikó.

Cserpes Laura volt férje, Fekete Dávid - akiről nemrégiben röppent fel a hír, hogy egy 17 éves, kisgyerekes anyukába szerelmes - is megszólalt a témában: "Nem igazán tudok erre mit mondani, a jelenlegi kiegyensúlyozott párkapcsolatom sokkal jobban foglalkoztat. Valószínű, anyagi szinten tökéletesen kiegészítik egymást, és bízom benne, hogy az élet egyéb területein is ugyanennyire összepasszolnak. Sok boldogságot kívánok nekik. Hajrá!" - kommentálta a hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.