5 meglepő dolog, amit szexisnek tart a pasi

nők szexi párkapcsolat férfi szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy vélted, csakis talpig felfegyverkezve és kikészítve tudod elcsábítani a férfit? Olvass tovább, és gondold át újra! 

1. Üzenetekkel bombázni, amikor részeg vagy

Hiányzik neked? Szeretnéd, ha ott lenne? Ne legyél rest tudtára adni. Ahogy Simon Moore, a Londoni Metropolitan Egyetem pszichológusprofesszora fogalmaz: "egyszerre megnyugtató és szexi, ha engedjük az embereknek, hogy megtudják, hogyan érzünk irántuk." Egy szakértő csak nem tévedhet!

Forrás: giphy.com

2. Smink nélküli arc

Bár mi nők pontosan tudjuk, micsoda erővel bír egy kis festék az arcunkon, a pasik teljesen másképp vélekednek erről. Hiszen melyik férfi szeretné, ha rúzs kerülne a szájára, miközben a barátnőjét csókolgatja? Persze nem mondjuk, hogy egy az egyben felejtsd el a sminkelést: találd meg az arany középutat, és törekedj a természetességre!

3. Egy kis felesleg a derekadon

Mindent megteszel, hogy eltüntesd azokat a bizonyos hurkákat a derekadról? Pedig pont ettől talál téged szexisnek a férfi: Paula Hall párkapcsolati pszichoterapeuta szerint ezt a férfiak az ívelt, nőies formáknak tudják be, ami evolúciós okok miatt felébreszti bennük a szexuális vágyat.

4. Ha szereted a gyerekeket

Ahogyan ellenkező esetben mi is bolondulunk a helyes apukákért, úgy a férfiak is imádják, ha egy nő ért a gyerekek nyelvén. A gondoskodás, a melegség és a törődés igenis szexi!

Forrás: giphy.com

5. Kicsi mellek

Simon moore pszichológusprofesszor szerint nem kell glamour modelleket megszégyenítő formákkal rendelkezned ahhoz, hogy elcsábítsd a férfit: a kis mellek fiatalságot és egészséget szimbolizálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.