Jennifer Garner meg akarja menteni a házasságát

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
házasság Ben Affleck Jennifer Garner kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és Ben Affleck kapcsolata júliusban zuhant mélypontra, azóta viszont többször is lehetett őket együtt látni. Jennifer most abban reménykedik, hogy még megmenthetik a házasságukat.

Jennifer Garner és Ben Affleck évekig tartó nyugalmas kapcsolatuk után júliusban robbantották a hírt, miszerint elválnak útjaik egymástól. A színész csalfasága okozta házasságuk megromlását, de a válási papírokat azóta sem adták be.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A párhoz közel álló személy szerint Jennifer most még reménykedik, és úgy gondolja, hogy van esélyük megmenteni a házasságukat - írja a Radar Online. A probléma csak az, hogy Ben nem osztja felesége véleményét.

A színész egyáltalán nem akarja rendbe tenni a kapcsolatukat a forrás szerint, de azért igyekszik tartózkodni a nyilvános megjelenésektől.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Csak fokozza Jennifer bizakodását, hogy nemrég egy közös kirándulásra is elmentek, ugyan a gyerekeikkel együtt. A bennfentes viszont úgy látja, hogy a családi programok idejére félreteszik a problémákat, és ez a felszínen működik is, de ettől még nem fog működni a kapcsolatuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.