A polgárpukkasztó húzásairól elhíresült énekesnő nyárra ígérte világraszóló menyegzőjét, ám se híre, se hamva az esküvőnek, a vőlegénynek, de még az eljegyzési gyűrűjének sem.

Valami nem stimmel Lady Gaga és Taylor Kinney háza táján. Az énekesnőt idén februárban jegyezte el a sármos színész, és még ugyanabban a hónapban lelkesen mesélt esküvőjének tervezéséről, amelyet akkor júliusra ütemezett a sztárpár.

Miért nem viseli gyűrűjét az énekesnő?Forrás: AFP/Mike Coppola

Ám nem csupán a július, hanem már az augusztus is véget ért, Taylor Kinney-t pedig mostanában nem sűrűn látni Gaga oldalán.

Gagának inkább minél gyorsabban hozzá kéne mennie ehhez a gyönyörű hímhez!Forrás: AFP/Paul A. Hebert

Mi több, az énekesnő azt a bizonyos gyűrűt sem viseli már: a minap West Hollywood egyik menő éttermében tűnt fel néhány barátjával, ahol hába igyekezett gondosan takarni kezeit, a lesifotósok simán kiszúrták a szív alakú ékszer hiányát. Kattints ide a fotóért!

Forrás: AFP
Polgárpukkasztó menyasszony vagy romantikus ara?
Húsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. Lefújt esküvő ide vagy oda, a Life.hu-t is megihlette annak idején napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművészének esküvője: ITT összegyűjtöttünk 8 darabot, amelyek Lady Gaga esetében szóba jöhetnek a nagy napon.