Lefújta esküvőjét Lady Gaga? Pedig ehhez a pasihoz bizony hozzá kéne menni...

Forrás: AFP/Mike Coppola -
esküvő párkapcsolat szerelem eljegyzési gyűrű Lady Gaga Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A polgárpukkasztó húzásairól elhíresült énekesnő nyárra ígérte világraszóló menyegzőjét, ám se híre, se hamva az esküvőnek, a vőlegénynek, de még az eljegyzési gyűrűjének sem.

Valami nem stimmel Lady Gaga és Taylor Kinney háza táján. Az énekesnőt idén februárban jegyezte el a sármos színész, és még ugyanabban a hónapban lelkesen mesélt esküvőjének tervezéséről, amelyet akkor júliusra ütemezett a sztárpár.

Miért nem viseli gyűrűjét az énekesnő? Forrás: AFP/Mike Coppola

Ám nem csupán a július, hanem már az augusztus is véget ért, Taylor Kinney-t pedig mostanában nem sűrűn látni Gaga oldalán.

Gagának inkább minél gyorsabban hozzá kéne mennie ehhez a gyönyörű hímhez! Forrás: AFP/Paul A. Hebert

Mi több, az énekesnő azt a bizonyos gyűrűt sem viseli már: a minap West Hollywood egyik menő éttermében tűnt fel néhány barátjával, ahol hába igyekezett gondosan takarni kezeit, a lesifotósok simán kiszúrták a szív alakú ékszer hiányát. Kattints ide a fotóért!

Polgárpukkasztó menyasszony vagy romantikus ara?

Húsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. Lefújt esküvő ide vagy oda, a Life.hu-t is megihlette annak idején napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművészének esküvője: ITT összegyűjtöttünk 8 darabot, amelyek Lady Gaga esetében szóba jöhetnek a nagy napon.

Ejha! Félmeztelen képet posztolt Lady Gagahttp://www.life.hu/intim/20150908-lady-gaga-enekesno-felmeztelen-kepet-posztolt-a-medencepartrol.htmlÁltalában az énekesnő botrányos öltözékeiről írunk, ezúttal azonban a ruhák hiányáról kell beszámolnunk: Lady Gaga félmeztelenül ücsörgött a medenceparton.Intim--Vajna Timi válási gyűrűt tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-vajna-timi-andy-vajna-felesege-valasi-gyurut-tervez-es-gyemantuzletbe-kezdett.htmlAz üzletasszony nemrég nyitotta meg "gyémántpalotáját" Arik Hermannal. Andy Vajna feleségének feltett szándéka, hogy válási gyűrűket tervezzen.TV + Sztárok--Itt az ideje megjegyezni Gabi Grecko nevét - Lady Gaga babérjaira tör?http://www.life.hu/trend/20150830-gabi-grecko-i-dj-divattervezo-nagyon-szexi-kepet-posztolt.htmlNe izgulj, ha eddig nem tudtad, ki az a Gabi Grecko. Rögtön eláruljuk, ki ez a 26 éves nő, és megmutatjuk a fotót is, ami tuti, hogy ma felrobbantja az internetet. Trend--Ryan Gosling megkérte Eva Mendes kezét? Hatalmas smaragdgyűrűt villantott a színésznőhttp://www.life.hu/intim/20150826-eva-mendes-szineszno-eljegyzesi-gyurut-villantott.htmlEz ám a drágakő! A színésznő Instagram-oldalán dicsekedett el diszkréten csodaszép gyűrűjével. Vajon ez AZ a gyűrű?IntimOrigoHoppá! Lady Gaga és Barbra Streisand közös fotót lőtthttp://www.life.hu/sztarok/20150824-lady-gaga-es-barbra-streisand-enekesno-kozos-foton-pozolt.htmlA két tehetséges énekesnő bájos fotón ölelkezett össze. TV + Sztárok--Nem különösebben viseli meg válása a híres énekesnőt: Levette a jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/intim/20150824-gwen-stefani-enekesno-valasa-utan-levette-a-gavin-rossdale-tol-kapott-jegygyurujet.htmlMindössze a gyűrűje hiánya emlékeztette a lesifotósokat arra, hogy néhány hete a No Doubt énekesnője és Gavin Rossdale bejelentette: véget ért házasságuk. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.