Palvin Barbara szelfi ajak
A 22 éves világhírű magyar modell valószínűleg élete eddigi legdögösebb szelfijét készítette el a napokban.

El sem hisszük, hogy lehetnek valakinek ilyen dús és ilyen erotikus ajkai - Angelina Jolie elbújhat szégyenében. Barbi aztán tudja, hogyan kell hatásos szelfit csinálni: nem rakta közszemlére idomait, arcából is csak egy részlet látszik, mégis, talán ez lett élete egyik legszexibb képe. Szerinted?

sweet dreams ✨

A photo posted by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Harry herceg egy igazi Don Juanhttp://www.life.hu/intim/20160131-harry-herceg-tronorokos-ujabb-baratnoje.htmlMás magyarázata nem lehet annak, hogy nagyjából hetente jelenik meg egy újabb szőke szépség oldalán, és a brit lapok hetente új barátnővel hozzák hírbe. Intim--A valaha volt 10 legszexibb dal, ami biztosan beindít az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160129-a-valaha-volt-10-legszexibb-dal-ami-biztosan-beindit-az-agyban.htmlSzerelmeskedés közben némi háttérzene jól szokott jönni. Na de milyen is legyen? Ajánlunk egy jó adag olyan dalt, amikkel biztosan nem fogsz mellé: ezeknek a számoknak akkora az erotikus töltetük, hogy a hangfalak is felizgulnak tőlük. Intim--Kiderült! Szülei rossz házassága miatt fél elkötelezni magát Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20160130-harry-herceg-szulei-rossz-hazassaga-miatt-fel-elkotelezni-magat.htmlIgazán megdöbbentő titkot szivárogtatott ki Harry hercegről egyik barátja, aki szerint Vilmos öccse szüleik rossz házassága miatt fél az elköteleződéstől. Intim--Valaki átvette Hajdú Péter helyét az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160130-hajdu-petert-kiturta-kutyaja-az-agybol.htmlSarka Kata mással bújt tegnap ágyba, Hajdú Péter pedig nagyon kiakadt, amikor észrevette, hogy valaki kitúrta fekhelyéről. Intim--Erzsébet királynő elárulta, ki volt élete első szerelmehttp://www.life.hu/intim/20160129-ii-erzsebet-eleteben-nem-fulop-herceg-volt-az-elso-nagy-szerelem-vallott-a-brit-uralkodo.htmlA brit uralkodónő most elárulta, hogy bár életében Fülöp herceg volt az első férfi, a szívét már korábban is megdobogtatták. Intim--Palvin Barbi mellvillantós fotójától leesik az álladhttp://www.life.hu/intim/20160129-palvin-barbara-szexi-melyen-kivagott-ruhaban-pozol-mellet-villantott-a-magyar-modell.htmlA modell egy igazán dögös, elől mélyen dekoltált ruhában partizott a minap, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül. Wow! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.