Félmeztelenül pózol az ország kedvenc színésze, Csonka András

kivizsgálás kép Csonka András bringa egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője egészségtudatosan él, így nem feledkezett meg a tavaszi kivizsgálásokról sem. A sztárt ritkán látni ruha nélkül. 

"Tavasz van. Egy kicsit elmentem bringázni" - írta a kép mellé András, aki gyermekkorában is szívesen pattant a kétkerekűre. A színész próbál minél jobban odafigyelni az egészségére, és a bejegyzéssel a rajongók figyelmét is szeretné felhívni a rendszeres szűrésekre.

Forrás: Instagram/csonkabrandy
Erdélyi Mónika szépészeti beavatkozáson járthttp://www.life.hu/drlife/20160322-erdelyi-monika-musorvezeto-szepeszeti-beavatkozason-jart.htmlA műsorvezető beadta a derekát, természetesség ide vagy oda néha jól jön egy kis segítség ahhoz, hogy egy nő megfiatalodjon. Dr. Life--Ha kutyát tartasz, nem leszel beteg: ezért!http://www.life.hu/drlife/20160318-a-kutyak-jot-tesznek-a-szivunknek-kutatas-alapjan.htmlKisebb eséllyel halnak meg keringési és szívrendszeri betegségek miatt, illetve nő az élettartamuk azoknak a középkorú és idősebb embereknek, akik kutyát tartanak. Közülük azok, akik egyedülállók, kisebb eséllyel kapnak szívinfarktust és stroke-ot is a nem kutyásokhoz képest - derült ki egy tíz évig tartó svéd kutatásból. Dr. Life--A szénhidrát az új cigaretta? -Tüdőrákot okozhatnak a fehér lisztes ételekhttp://www.life.hu/drlife/20160319-tudorakot-okozhatnak-a-feher-lisztes-etelek.htmlKi gondolná, hogy a fehérkenyér, a rizs és a péksütemények 49 százalékkal növelik a tüdőrák kialakulásának kockázatát? A magas glikémiás indexszel rendelkező ételek közvetlen veszélyt jelentenek a tüdőre, ezért a szakemberek szerint a magas GI értékű tételek érdemes kiiktatni az étrendünkből. Dr. Life--Az első ember, aki szív és pulzus nélkül élthttp://www.life.hu/drlife/20160320-craig-lewis-az-elso-ember-aki-sziv-es-pulzus-nelkul-elt.htmlA texasi Craig Lewis volt az első ember a Földön, aki az orvostudománynank hála még 5 hétig élhetett szívdobbanás nélkül. Dr. Life--Rosszul lett Majka a kemény edzés utánhttp://www.life.hu/drlife/20160317-a-szivbeteg-majka-rosszul-erezte-magat-a-kemeny-edzes-utan-facebook-oldalan-ker-tanacsot-barataitol.htmlA szívproblémákkal küzdő rapper nem kíméli magát betegsége ellenére sem. A fárasztó edzéseknek meg is lett a hatása, csak nem éppen pozitív. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoSzívszorító dráma! Újszülöttjével a karjában temetik el a 22 éves kismamáthttp://www.life.hu/drlife/20160315-ujszulottjevel-a-karjaban-temetik-el-a-22-eves-kismamat-victoria-anne-ramage-t.htmlNincs is annál szívszorítóbb, mint amikor egy várandós nő távozik az élők sorából. A 22 éves, 26. hétben járó Victoria-Anne Ramage kedden felkelt, gyermeke apjával épp reggelizni készült, majd összeesett. Szerettei hiába siettek be vele a kórházba, már nem tudták megmenteni sem őt, sem gyermekét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.