Dúl a láv a Farmon? Két pár is egymásra talált

Forrás: RTL -
reality show Farm (reality) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két romantikusnak tűnő kapcsolat is kezd kibontakozni a Farmon, amely érdekes fejleményeket hozhat a résztvevők későbbi életében.

Gergő úgy tűnik, hogy szemet vetett Brigire, aki a hétvégi bulin ugyan határozottan hárította a fiatalember közeledését, de láthatóan jól érzi magát az általában szótlan kaszkadőr társaságában - találgat a Blikk.

Gergő ugyanis azonnal neki mutatta meg az általa barkácsolt hintát, sőt kettesben azonnal ki is próbálták.

Gergő, a dögös kaszkadőr Forrás: RTL Klub

"Brigivel nagyon jó a kapcsolatom, vannak olyan ismeretségek, amikor már az első pillanatban lehet sejteni, hogy az a két ember jól ellesz majd egymással" - mondta a háromgyermekes anyukáról Gergő, aki napközben is sok időt töltött Brigivel, amikor együtt építették a kerítést a tyúkok körül.

Mindeközben...

Miután a szereplők egy része ingerült lett az egyhangú és szegényes táplálkozás miatt, és megvolt a kiadós, esti ordibálás is, az éjszaka során Cintia és Norbi összebújt a sötétben. Ölelkezés mellett csók is volt - ennél többet nem mutatott 12-es karika mellett sem a csatorna, sem az éjjellátó infrakamera - írja cikkében az Origo.

Forrás: RTL
Norbi akítv volt az éjjel Forrás: RTL

A játékból egy ember már az első héten kiesett, Dani pökhendi és primitív módon viselkedett végig, de a párbaj során kiderült, hogy arra is képtelen, hogy két botot összekössön madzaggal, így az általa kihívott 44 éves, háromgyerekes családanya alázta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.