Sokkoló! 31 kilóra fogyott az anorexiás lány, most így néz ki

súly betegség súlygyarapodás fogyás hízás anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt, hogy naponta 40-szer ellenőrizte testsúlyát, a pár kanálnyi táplálékot, amit magához tudott venni, pedig 3 órán keresztül fogyasztotta, mert még a légzés is nehezére esett. Alice Mitchell azonban nehezen, de legyőzte az anorexiát. 

A 18 éves lányt - aki gyerekként képes volt akár 4-5000 kalóriát is fogyasztani - korábban sokat cikizték osztálytársai kerekded alkata miatt. Mivel mindig is modell karrierről álmodott, egy idő után őrült fogyókúrába kezdett, melynek sokkoló jelei hamar meg is mutatkoztak a testén. Alig nyomott harminc kilót, amikor az orvosok közölték vele, hogy akár meg is halhat, ha nem kezd el újra rendesen étkezni. Alice nagyon sokat szenvedett kezdetben, az állapota már olyannyira súlyos volt, hogy légzési nehézségei voltak, nyelni is alig bírt. Itt megnézheted, hogy festett a lány.

Forrás: Facebook/ Alice Mitchell

A gyógyulásban blogja is sokat segített neki, amit nem csak terápiás jelleggel vezetett, hanem azért is, hogy másoknak segítsen. Alice ma már újra egészsége, 57 kilót nyom, színészkedik és modellkedik is.

/1406/D_bbe201461814145

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.